Tuesday, December 18, 2012

batu dari phuket

kanda balik dari phuket (for his company trip) ahad baru ni tengah2 malam.  akak tunggu la punya lama tau..  tak sangka kanda nak belikan akak something special you.. heheh.. set tu ada rantai dgn loket ada batu2 permata, pastu ada cincin dgn batu2 permata and also earings dgn batu2 permata jugak.. heheh.. suka nyah.. kanda mmg sgt memahami dinda  kesayangan dia ni yg suka batu2 permata..

berapa kali aku tulis batu permata daaa?  cincin je akak dapat amik gambo buat kenangan haa

gebunya tangan akak, malu plak!




2 comments:

  1. comelnya tangan gebu ni, geram tgk! domot2!
    I peminat nombor satu you tau, hari2 I stalk blog you ni. you kalau traffic naik mencanak dpt income tinggi jgn lupa banjer I Swiss Oven yaa.... hahahhaha

    -peminat tegar Suriani Fan Club-
    no. keahlian 1137

    ReplyDelete
  2. dear peminatku.. awww..
    tima kasih for stalking everyday.. i tak dapat apa2 la even the traffic mencanak.. ehehe.. however, kalu ada jeki, why not.. u call me, kita makan sesama kat swiss oven, k?

    ReplyDelete