Wednesday, January 23, 2013

family day langkawi day 1

kat komuter dah kepoh.. berangkut 3 kali sebab ramai, even tho 2 family je, makyang, my sister's and mine. alaa.. gamba bebudak takde laa.. padahal punyalah ramai, 5 org tuu..eh, ye lah.






sebenarnya mana ada elok susun je kami  ni macam foto atas ni..
cer tengok bawah ni bila kami dah berkumpul.. gini la jadinya..








ni dah tiba di airport langkawi
senang ke nak kawal dekat 20 org youuu!
makyang, along, me and my cousin, maza






first nite kami dok di sweet inn resort, kat area kedawang, pantai cenang .. nice place.. pastu kanda request tukar pulak ke tempat lain which is much much better.. landscon hotel.. pekentah..






No comments:

Post a Comment