Friday, January 25, 2013

family day langkawi day 2

lepas bfast, terus pi mandi laut..


ni la ketua rombongan kami kali ni.. kak long maza, me cousin



mana pulak takde gambo akak main jetski dgn kaklong yek.. adoi.. best woo jetski (aku kan first time.. but memang best and challenging sgt naik jetski!)

dah tengahari kami checked out, pi tukar hotel lain plak..


ni dah siap2 nak pi berjalan





tak ingat apa nama tempat ni.. we went to the cable car, but it was on its last day monthly services.. so, we jalan2 je.. near the marina cove kot.. tataulah






eeii.. segan giler gambo bawah ni.. ahak!


along and abanglong.. selamba style hindustan hey!



dua beranak kaklong & izzat yg sgt sporting!







then we went to makam mahsuri.. apa lagi kalu tak ke situ.. kannn?




then balik kita jumpa ini kedai.. laksa kaw punya.. mmg kaw punnn



malam tu kami pi urut kaki, me, kaklong and izzat.. best, tapi den tahan yo takmo jerit.. huhu. sakittt, sobab kaki den dah banyak damaged.. hihi.. tu pun takdo gamba


No comments:

Post a Comment