Tuesday, January 22, 2013

kepohchi

hola.. buenos diaz..
como estas hoi?

saja tulis in spanish yg macik belajar dulu.. sekurang2nya dapatlah jugak mengingatkan kenangan kat spain ituu.. cewahhh..

berangan tak sudah ko kak su.. well.. bak kata lakiku.. berangan tak kena duit.. heheh..

eh, tujuan sebenar aku menulis harini ialah utk memberitahu kepada dunia.. ya dunia.. ketahuilah.. aku ini sedang dilamun cinta.. hik... berangan lagii... stop it kak su.. ahak.. sukatilah.. tengah mood byk nak tulis ni, aku tulislaa.. ramai yg menanti nak tau apakah yg telah berlaku kepadaku.. para stalker and para kawan yg lawan dan para muslimin dan muslimat.. heheh... tak suka tapi sibuk gak nak tau pun ramaiiii.. redha je la, kan?

apa nak update taruk ni? ohh yess.. akak bulum taruk gambar2 akak pi bercuti ke pulau kazambo lagi.. hihi.. pulau langkawi pada yg tak tau.. ala i pegi yg dalam msia je, tak sampai lagi keluar2 negeri lagi.. hihi..  but this time and like most of the time, my vacation have all been paid by my kanda, the most rich and macho man ever. akak cuma belanja sikit2 je.. sekadar sukatiku sendiri.. lain2 kanda belanja jugak, even souvenirs utk mak.. awwww.. kanda.. i love u so much  for these...
ada plak nanti yg kata asik2 citer pasal laki dia, asik2 upload gamba laki dia.. apa nak buat.. akak rasa better like that.. kang ku letak gambo laki ko dgn aku.. mau ko meroyan tanpa perlu beranak plak kang.. akaakakakahakak..


No comments:

Post a Comment