Tuesday, March 05, 2013

no specific event

aku dengan sengaja meminta anakbujangku akmal, meminjamkan pc dia yg semata2 utk game, game and more games utk aku hapdet blog kau.. boleh pecaya? dia yg tak buleh bermain sesuka hati di hari2 sekolah amatlah dgn sukacitanya mau pinjamkan sebab dia boleh online jugak.. kan kan?  

bukanlan aku bizi sgt siang tadi.. ntah apa keroje aku buatpun tak terbuat lognya.. hehe.. dulu sibuk buat log apa aku buat, tuk siapa berapa lama.. gitunya..  skrg udah tak heran.. tak pulak macam byk sgt kejenya, tapi tulah.. takde time.  oh ye.. mencuba masuk website mebenk tu ada kat 115 kali tau.. hihi, ezejeret la pulak ko kaksu sampai 115 kaliii, but more than 5 times le jugak.. selagi bill2 rumah ibuku dan rumahku tak berbayar, maka tak tenteramlah jugak aku tauu.. berkepuk duit dalam tu tak bergerak2 tak syok la pulak. heheh.. berangannnn (yg ni tak kena duit!!)

pastu apa mende aku nak tulis ni.. udah lupa.  semenjak usia remaja senja menjelang ni, byk mende beta lupa, padahal beria tadi nak hapdet.  lama benau rasanya tak tulis sini.  oh ye, aku adalah jugak rasa diri bermanfaat bila dapat le sikit2 membantu kawan2 buat keje baru dia.  dia udah naik pangkat, so dia kena biasakan diri buat keje2 yg aku dah lama buat.. so, akupun tolong2lah tunjuk ajar kasi dia tau serba sedikit.  yelah, aku ingat benar kata motivasi tu.. kalu kita mengajar org, kita nanti jadi lebih pandaiii.. haa gitu.. aku ikhlas bantu kawan2.  nak buat baikkkk jer tauu.. hihi... tak kisah kann?  aku tak sibuk sgt punnn, so dapatlah tolong dia.  

oh yes,, pasal lutut aku yg sakit tu.. masih lagi sakit.  maybe nak kena urut dgn tukang urut yg specialize on urat saraf la kot.  in sya allah, kalau ada time, aku akan urut perbetuikan apa2 la kat kepala lutut tu.. ni pun katagori sakit biasa tapi sangat menyakitkan.. kalu ko tak merasakannya sendiri, takkan ko paham.  ok?  aku cuma kongsikan sebab aku sayang lutut aku yg sgt byk berjasa nii!!

eh, udahlah tu, nak tido esok keje.. babai.. sebelum tido buat apa adik2?  kita maafkan semua org dulu okeh?  adios

  
kenangan masa kat uitm dulu, berlakon jugak selaluu.. masa tu lutut akak sgt baik, maklumlah muda rumaja.. hik!
 

No comments:

Post a Comment