Wednesday, April 03, 2013

mmm dappp

if people know me, pasti tau i like to eat.  one of my feveret food is cake. mmg hantu, lagi2 kalu bab yg ada coklat2 dalam itu kek.. heaven kau..

entry ni dibuat sewaktu akak berpuasa.  tu yg kadang2 cam over sikit, tapi takpelah.. tak puasapun mmg i enjoy food and i enjoy life gitu.. ahak..

yang ini kan.. rasa dia sgt best.. takpek nak gambarkan kat sini. even the icing atas tu pun sedapppp... and wangiiii..
sesudah dipotong

haritu aku order kek ni.. nak murah, kecik, tapi tinggi.. mm.. dapat yg ni lah.. berbaloi sgt tau.. puas akak makannn

sebelum dipotong



ini pulak same person yg buat.. aku tak dapat makan sebab bukan aku yg order.. well... that day, dia buat decorations depan mataku sendiri.. so nice.. aku mmg takde skill langsung.  skill membakar tak pandai, menghias apatah lagi.. memakan jer expert sgt.. ahaks..

mula2 plain je teddy bear tu (warna putih) badan dia.
pastu taruk bulu2 dgn icing warna brown tu..


ni yg dah siap the whole body of the teddy.. siap taruk reben tuu.. aku tunggu dia decorate sampai abis satu badan teddy bear tu.. hahah.. sementelah aku takde keje haritu tau..

suka tengok skill dia.  kek pun sedap, icing pun nyamannn jer.. be sure to order more and more.  dah hantu kek gitu..


siap utk penghantaran


inilah dia orgnya yg selalu membakar kek2 sedap ini..
cik sheila from manees bakery at +6019 6356 400, ok?



1 comment:

  1. eeee comel betul lah tukang buat kek tu, sama comel ngan teddy dia. hahahahahhha, thanks kak for the promotion. Harap2 nanti I kaya juta2 I tak lupa kat U.

    -mama bear comel-

    ReplyDelete