Saturday, June 29, 2013

begitulah hidup

seminggu dua ni mak mmg bizi giler nyah.. sgt bizi sbb mak rasa dah tak sempat nak pi gym balik keje.. tu bila tahap kebizian yg terover or ower la tuu. kan?


last skali dapat bersonok kat gym was wednesday.. mak dah kurus sikitttt.. hik.. agak2 dapat tak berkebaya raya taun niiii? teruskan berangannnn


heheh.. ni mak update ni pun masa mak keje hari sabtu kat opis mak yg sunyi sepi ni.  mak suka je keje.. mmg mak sgt suka keje.. sbb mak mmg org yg takde life.. oh hohohh.. so not me.. i have work life balance tauu.. tapi since keje ni terlalu membukit and org2 ni semua jenis lastminit baru decide bagi semua nak buat cemana.. katanya all work shd be planned and managed so that nothing comes in the last minute.. but not everybody can plan their life ok?  so here we are.. my team, bertungkus lumuslahh.. buat mana yg boleh, cari mana yg patut and yg mana priority to do first.  alolo.. monday closing la bodo.. so?  hehehe.. nasib nasib nasib.. aku cuma menjalankan tugas yg dibagi.


selagi mak terdaya, mak boleh berjaya dan bergaya.. eh, cam tak kena dgn situasi.. but who cares.. mak skrg mmg suka ryhmes kan?





No comments:

Post a Comment