Friday, July 19, 2013

tua bangka tak sadar diri

hui tajuk tak boleh belah..
takde mende.. aku ni asik keletihan dua tiga hari ni.. semalam sampai tak terbangun sahur semua org sbb aku tak larat kau.. huuu.. mahap la kanda and anak2.. mmg umi tak larat tuu.. cuma terjaga dah kol 5.27pagi.. umi je la bangun sensorang minum air masak pastu layan tido balik.. oh so bad of me.. kalu aku kejutkan pun korang aku sure pasti yakinnya korang takkan mau bangun.. so.. redha jelah umi yg dapat bersahur sorang.. hatta segelas air masak sajapunnya adoi.. mahapkan umi sekali lagi ok?



nak citer bab dah tua2 ni byk betul mende terasa perubahan kat badan aku ni.  mula2 lutut buat hal.. ni sib baik dah ok, cuma ku tahankan saja bab sujud time solat tu kan.. but then, Alhamdulillah sgt lutut ni dah baik and aku dah boleh buat senaman2 tu semua.. cewahhhh.. katanya nak badan cantik, sporty gitu.. 6 pac ke jadah pe... aku rasa aku ni bukannya 6 pac, tapi lebih 12 pac la kot.. hehehe.. matilah ada yg kata aku perasan tak sudah haaa. oh mahapkan aku okey.. kita tak salah berangannn.. hik.



 
oi banyak sudah ku taip di kala idea tak berapa nak banyak ni. ramadan masuk 10 hari... aku baru je nak start tadarus dgn mak masuk hari ke 2.. heeheheh.. oh janganlan kau gelakkan kami.. yg penting kami berusaha menghidupkan suasana membaca quran tu okey?  sib baik mak aku suka je nak join aku baca.. tiap kali aku baca.. mata cam nak tido sesangat, but bila abis je sodaqallahhulazim.. kemain galak aku pi borak2.. heeee.. jahat betul kan.. ya Allah kalu aku berubah.. biarlah aku berubah menjadi lebih baik ye .. Kau saja yg memahami hati2 manusia ni kan?

orait... will write again soon.. adios



aku tau dah muka aku tua cam mak sok.. kalu sampai la kan.. tentu lebih kurang cam mak jer.. hee


time nak manja2 dgn mak masa ni lah.. korang ada mak pak, sila lah beri kemanjaan pada dorang.. ok?

No comments:

Post a Comment