Monday, July 15, 2013

kejut










these are current pics of my lovely boys.. abis, anak aku kan, haruslah aku kata lovely.  tak kisahlah how they actually look like... heee.. anak den, pastilah no. 1 di mato den, ye tak?

Akmal is going to be 16 this october and Azmeeer will be 11 by August.  Aku dah macam tak diperlukan bab2 memanjakan dorang but, they are still my babies, so it is my job to give them tender loving care, kan?

bulan poser ni mmgla susah nak mengejutkan dorang bangun sahur.  Akmal will be home from surau very late, almost 1 or 2am sebab menolong2 berkemas di surau.  Every year pun dia akan buat keje begini.. bagus lah, at least dia buat kebajikan kan kan?  Adik kadang2 pi menolong gak, tapi tak sekerap abang.. so, dua2 pun tido lewat, so time nak bangun sahur.. adalah satu perjuangan utk aku mengejutkan dorang.  huuuhuuu.. takpe.. demi mereka nak berpuasa, akan umi buat apa saja utk mengejutkan dorang. 

2 comments:

  1. Salam Kak Su..

    Baguihnya depa menolong kt surau...besar pahala tu kak depa dapat...pahala terawih dapat...pahala mengemas surau pun dapat...respect ar kt depa... Sejuk perut ibu mengandung..:)

    Salam Ramadhan..:)

    ReplyDelete
  2. heheh.. thanks syiera.. selaluuu positip je.. i like u and ur comments. mmg sejuk perut even dah tak mengandungkan depapun haaa.. kalu time ujan and kat opis ni aircondnyaaa uhh

    ReplyDelete