Friday, September 20, 2013

memandang laut mengingatkanku kepadamu






sambil layan lagu2 judika sambil buat keje.. huuu.. syahdu..

ku akui sungguh beratnya
meninggalkanmu yg dulu pernah ada
namun harus kulakukan
kerna ku tahu ini yg terbaik

ku harus pergi meninggalkan kamu
yg telah hancurkan aku
sakitnya, sakitnya
oh sakitnya

begitulah sayunya liriknya
huu.. lagi dengar lagi sedih..






wei korang buat apa yek, time lunch gini?
aku banyak keje.. so, teruskan je buat keje sambil layan judika
sebenarnya mmg nak lepak in the office je, sementelah ira, my bff tak sihat and dah balik dapat mc.. sian dia.. dua tiga hari ni dia stress giler sampai demam2.. akibat keje.. huu.. i am so glad i am not doing that kind of job anymore.. really, it does stress u out till u feel sooooooo.. nak lari from the work!!

cintaku lebih besar dari benciku
cukup aku yg rasakan
jangan biar, jangan biar
cukup aku ohhh

so, any plans for the weekend?
kalu ikut kanda, semalam cek, dia takde apa2 plan pun, besides tido lewat and makan lepas aku masak lunch and tido semula.. but, fortunately, abangngah aku yg hensem tu.. ngajak kami pi bagan lalang.. tak pernah lagi pi ni. so, we all planned, me familia and along, ct and the gang and abg ngah's family... hmm.. one homestay for all of us esok.. hopefully the internet can be used.. if not.. hmmm, mati kutu dennn.

aku suka je pi berjalan ni.. sejak tau yg melihat laut boleh memberikan kita pahala.. aku selalu je teringin nak pi dgn org yg tersayang.. heee.. org tersayang tuuu.. adoi. well dorang ni, i mean along and angah ada plan nak mencari kepah.. oh so not me.. pepanas tu, korek2 pasir, i really do not dig this kind of activity.. baik aku buat istana pasir kat pantai tu lagiii aku suka.. haaa.. ewwww.. sebab along nak sangat pi cari kepah, kupang ke pebenda tu.. esok aku nak tengok berapa banyak dia buleh cari. hehehe.. aku as usual la, pi pantai nak kenalah pakai bikini..hehhee.. nak mandi kannn? last aku pi pantai was when ye.. dgn kanda and the boys.. tapi kanda sibuk keje and tinggalkan kami kat hotel. but aku enjoyed mandi laut dgn ameer time tu.. huuu.. best jugak ombak sgt besar time tu..

bosan giler niiiii... nak tido till 5pm boleh nggak?

2 comments:

  1. Kalau pegi pantai, dpt tengok laut pun dah cukup seronok..

    ReplyDelete
  2. yes KakNi.. mmg cukup seronokkk

    ReplyDelete