Wednesday, September 18, 2013

ngantuk



aku sudah makan tadi, makan nasi goreng kunyit kat lombok dgn bff aku ira.. lama benau tak makan di situ. lombok ialah satu warung makan sebelah sri kota dekat brickfield ni.. aka di belakang, eh, depan kot.. depan ofis ku ini. sambil makan sambil borak, sambil chat dgn gang kat fb.. sambil komen itu ini.. serba sedikit.. cewahh.. macam tulah time lunch, sambil makan ler konon nak jenguk2 sikit wall kengkawan. kot2 ada yg best, kena like and share whatsoever.. haaa

haruslah kan... time keje sgt terhad.. unless u are a very talented multitasker.. which i think i am a bit.. yeyehh.. prasannn

motif entry ini ditulis ialah.. aku mengantuk sebab sudah makan dan minum dengan jayanya.. lalu mata ini melayu dengan sebab nak tido.. bukanlah salah mata sebenarnya kerana dia cuma menjalankan tanggungjawabnya.. otak sudah bagi signal all is nice and clear.. so, sila tido or at least mengantuk and berada separuh sedar.. ohhhh.. i really need the rest..huuuu



No comments:

Post a Comment