Monday, December 02, 2013

holiday




howdy blog.. u miss me.. i miss u so much, but i cant do much.. now only got time since i power closed after 12 tadi.. and only be opened again tomorrow. so free .. not really, but i took the time to write to you.. my job la ituuu.. as if u know what i do kannn?

i have so many sad stories to tell, but why give u the sadness when i can always share the happiness.. cewahhh english.. tu maknanya tense yg amat2 lettewww.. yes.. itulah kenyataannya wahai blog ku yg manis.

katakanlah engkau menjadi milikku, berjanjilah hilangkan resahku...

sambil2 dengar lagu safura nih.. hehehe..

well, apa nak citer tadi yek.. ohh.. ni dah cuti sekolah kan? mana nak pegi, adik dah tanya2 dah. akmal tak kisahpun, since dia mmg jenis melekat kat pc main game tak henti2... aku pun risau gak, but i cannot marah dia keras2, dia takkan ikut.. but if ayah marah maybe.. ayah terlalu sayangkan anak2 dia la, not going to marahpun. as long as amal is there, do all the chores that he have to do.. enuff for the father. fatherly love katanya.. hai laa.. aku masih tak dapat tandingi kehebatan ayah dia dalam menanangi anak2.. huuuuu..



so, where do we go this holiday season? pekebendenyaa... i dont think we can make it to go anywhere.. aku menyampah dah haa.. semua tunggu ayah punya cuti, umi ikut je.. selalu gitulah.. well.. if this time aku tak ikut, how? selama ni aku ikutttt jer.. sekali ni aku takyah ikut.. ayah bawak tak agaknya anak2 dia bercuti? katalah aku buat dajal.. ko rasa dorang sanggup tak pi cuti tanpa aku? heheh.. will do that.. aku mmg nekad.. takmo ikut kali ni. biarlah aku tinggal kat umah sorang2 pun.

this is revenge.. ko mampuuu?

No comments:

Post a Comment