Friday, June 06, 2014

when i was 17..

ingat lagi tak masa umur 17 korang suka buat apa?
aku cam biasalah.. dgn hal aku lah.. form 5 kan nak spm?  still spm kan panggil?  hey .. aku spm tak corot ngat.. boleh laa.. aku tak ler pandai ngat.. aku takde bofren time tu.. keje aku byk nolong mak kat gerai jer.. melayan siti and family.. aku suka sekolah.. tapi malas belajar.. mapuh.. aku rasa mak abah pun tak delah beria2 nak aku study ke apa.. but itulah.. kalu nak tegas.. tegaslah dgn anak2.. so.. aku mmg enjoy life

korang tau tak pompuan if masuk syurga umurnya di sana 17?  aku baru tau.. yg lelaki lak 33 jer.. time tengah gah la tu.. 33 tak tua tak muda ngat. elok2 je dgn pompuan yg disukainya (or pompuan2) berpasangan kat syurga, 33 and 17.. hmmm.. 


ini bukan aku 17 taun.. tapi gadis ni 17 taun umurnya.. aummm.. aku time tu bodo bangat.. ehh.. even now pun bodo lagi wehhh.. sokmo terkena jer.. heheh

nikmat syurga .. meh kita belajar mehhh
jangan berhenti utk terus berubah menjadi lebih baik, su!!


No comments:

Post a Comment