Wednesday, July 23, 2014

berapa hari lagi?

Pagi awak.. saya tau awak tak bizi.. saya nampak awak online.. tapi nape awak tak tegur saya?  Takpelah.. maybe awak tengah kusyuk membaca status2 kawan2 awak kat fb tu.. atau awak tengah cari info pasal hari raya.. so.. bila awak free awak tegurlah saya ok?  Saya tunggu je ni..

Hmm.. gitulah dia.. apa dia?  Hehee.. kalu gang yg baik dgn kita.. tiba2 dah macam jauh dr kita.. maknanya bukan kita kena tanya dia kenapa.. kita kena tanya diri kita.. ada ke kita buat apa2 yg tak betul?  Yg tak kena.. jangan pikir dia yg salah.. sebab kita tak tau dia.. yg kita tau cuma kita.. diri kita..

Tulah topik motivasi pagi aku harini.. sebenarnya aku dlm tren nih.. 7.40 baru nak jalan.. so cari2 idea nak nulih.. tadak la pulak mai nyer idea haa.. so.. tulislah ayat2 motivasi.  Hehee.. mulalah dah dtg mood merapu.. hey hey hey.. bukan setiap hari aku serius.. ada byk hari aku tak serius pun.. aku bukannya reti ngat serius.. aku happy go lucky punya worang.. tapi sebab muka aku yg gitu.. org selalu ingat aku sombong and garang.. heee.. ok letteww.. tapi smlm aku ada terbaca.. kita takyah nak explain diri kita kat org.. sapa yg suka akan terima kita in sya Allah.. tapi sapa yg tak suka takkan percaya apapun kita kata.. so.. better just stay silent and just be yourself.. gitu.  And aku rasa mmg benarlah kata2 yg aku baca tu.

Okaylah.. keyboard warrior ni nak tgk fb jap.. hehee.. adios



1 comment: