Sunday, September 07, 2014

sihat

Adakah u sihat sayang?  Sihat?  Alhamdulillah.. i selalu ajak u jogging u tak penahnya nak.. main badminton pun u tak penah join.. pi berenang apa tah lagi..

I ni suka nak bersukan.. walaupun badan i macam ni.. i ni tak reti dok diam sangat.. i aktip tau.. i suka makan tapi i suka gak exercise.. tu lah tu.. if i dapat lagi byk spend masa bersukan.. mungkin i can be a little smaller in size.. hahaha.. can u imagine me.. smiling so happily dgn badan dah size M.. yg dulunya size XXL?..

korang tau tak berlari dan berenang yang aku suka sgt tu.. adalah jugak sukan kegemaran baginda Rasulullah? ada 3 lagi sukan lain yg baginda suka... apa dia?  memanah, berkuda and also bergusti.. best kan?  bila kita buat mende2 yg Rasulullah buat kita rasa kita ngikut dia.. tentu rasa best.. berpahala tauu.. haaa..

Teringin gak aku naik kuda.. sambil memanah.. huiyo.. macam sangat interesting bila tgk org2 kat movie2 tu manah tepat2 jer.. i think i shd try memanah la jugak.. hmmm..

wrestling or gusti tu macam biasa buat.. dgn kanda je kot.. hehee.. ye ker cam tu?


Keje ngutip bola je kalu main dgn siti nih.. hehee.. best



 M glad i have siti on saturday.. dia cuti.. ada lah kawan layan nak jogging..





No comments:

Post a Comment