Wednesday, December 31, 2014

resipi den

Patutnya aku tulih pasal resipi.  Share resipi.  Hehehe.. tapi bila buat entry.. ntah idea apa lak yg mai dalam kepala otak ni.. zass zass jer tulis.  Pastu baru tingat.. si sheila comel tu ada request aku tulis resipi sup ayam simple aku tu.  Kononnya kata dia kalu anak2 aku makan licin stiap kali aku masak sup tu.. haruslah sup tu sikongsikan.. hehee.. aku ni asik lupa jer.. ehek.
Kena pahamlah gefrenmu ini kuat ingatannn.. jadi paham2 lah yek.

So in the next entry.. meh tulis resipi2 mudah dan sedap.  Eh jangann.. kdg2 pada kita yg tau mudah jer.. bagi yg tak biasa.. macam susah sangat.. macam akak aku selalu tanya aku cemana aku buat telor dadar.. terkejut gak aku masa dia tanya tu sbb aku ingat semua org pandai buat telo dadar.. pastu am plak tanya cemana ko buat asam pedas.. aikk?   Rupa2nya gitulah kisahnya.. alah bisa tegal biasa.. jadi.. selalu2 lah masak dan jika ada ilmu.. share2kan lerr.. ngekkk..


2 comments:

  1. I like your Laksa's recipe...hehehe. Nanti buat lagi naaaaa

    ReplyDelete
  2. ooohhh.. ye jugak tu.. nanti akak tulih yerrr.. thanks Syiera!!

    ReplyDelete