Tuesday, December 09, 2014

sengguk

nyah.. mak sangat ngantuk nyah
sengguk2.. padahal keje banyak giler.. haruskah mak pi tido jap kat mana2?
mak rasa cam tak larat nak layan mata mak ni.. jap2 tertutup.. jap2 terdiam tangan mak.. adoi la mak..
dah banyak biskut bantal mak makan nak nahan rasa mengantuk ni.. abis dah segelas teh tarik mak lawankan dengan biskut bantal tu.. oh tidak berkesan.. so mak amik keputusan tulislah blog jap..


lunch tadi mak makan dengan ira, mayang and kak yati basrani dari JB yg datang cuti di KL dgn anak dia balkish.  terror worr balkish buleh nyanyi lagu korea dengan selambanya jer tadi... mak plak dok bizi lama sangat tak layan citer2 korea cam dulu2.. mak ingat sangat dulu2 mak bley tak tido till 2, 3 pagi kau.. layan korean series.. oh sungguh kenapa sekarang tidak?  ekekekek... teruk jugak mak punya kegilaan pada drama2 korea ni dulu.. dulu laaa.. sekarang ni.. ayat2 korea pun mak dah tak buleh nak ingat melainkan anyo ha sayo and aigoo.. ekekekke.. padahal mak dulu cukup terror ngafal.. baik mak hafal doa2 ke apa2 ke kan.. gunakan keanjalan otak mak tu ngafal ayat2 lagi baik dokkk?  kehkehkeh..

adoi.. kojo mak banyak laaa.. banyak amat since hari tu
since mak bitau all of these people that i am taking leave soon, and if they want me to help them before i go on leave, maka banyaklah keje mak haaa.. tapi ok la kan.. dari melangut takdak keje. mak suka keje mak.. ok lor.. dah dapat call lak nak tukar descriptions dalam invoice.. mak chow dulu lah


pic yg tiada kena mengena dgn entry ini.. sekadar terkenang jalan2 dgn gang2 kat USS taun dulu2.. huk huk



No comments:

Post a Comment