Wednesday, December 03, 2014

takde jeki

Ni nak share something..
mungkin ramai dah tau.. tapi nak share jugak..
lelaki suka pempuan yg putih melepak..
lelaki suka pempuan yg punya self confidence yg tinggi..
lelaki suka pempuan yg berusaha memperbaiki penampilan diri..
Itu sajalah pesanku mambang..

Aku ni tengah golek2 tggu time nak tido.. harini sekali lagi tak dapat gi bersenam.. keje keje keje.. sampai takleh nak balik on time.. padahal tau kelas menari akan starts at 6.20.. tensi tau tak tensi.. bila dah boleh keluar opis.. jalan terus pi gym.. masuk gym terus jalan dgn happynya.. ramainyer org kat gymm.. almaklumlah gym baru kan.. semua trainers senyum jer kat semua org.. aku pun senyum jer la smbil jalan masuk .. nmpak chris.. oh yess.. ada gang.. dia dah peluh2.. hehee.. told him i wanna book the cross training machine kat sebelah dia.. dia ok jer.. siap bitau dah dua hari tak nampak aku.. heheh.. nak nampak cemano.. den tak datang situ kann?  Bizi bizi as a bee.. hmm.. cari makan kan?  Kdg2 kita bizi tapi kita buat2 tak bizi.. tapi bilanyer keje aku tak bizi nyahh?  Kalu tak kena repot lak kangg.. jadi.. hargailah masa bizi anda bila2 saja.. barulah anda akan dihornati.. hoyehh
Siap2 salin baju.. nak pakai track pants.. tiba2 tak dijumpai dlm gym bag akuu.. mana pegi wehh?  T shirt ada smpai 3 helai.. seluar takdakkk??  Adoiyaii.. sudah lupa masuk lorrr.. dengan kesedihan dan kekecewaan.. aku melangkah pergi... salin balik baju keje.. balikkk.. huuu.. life is so testing kann?  Astaghfirullahaladzimm..

Dulu kat gym lama aku penah terbawak kasut dua2 blah kiri.. can u imagine?  Satu kiri mine... another kiri is kanda's.. ekekek.. terkenang tu boleh senyum sendiri haaa..

Tu la namanya takde jeki..
Ira and me walking to our office this mornin'

 Veh rah ngansss.. i wish i can play guitar and sing to u before u go to sleep..

Mencintaimu.. seumur hidup hanyalah padamu
waktu dengarkanlah.. selalu dekatkanlah ku dengannya
hingga ku menutup mata.. satukanlah ku dengannya



No comments:

Post a Comment