Wednesday, February 18, 2015

mood cuti dah mariiiiii...

apa kau buat abang remy ishakku?
aku kebosanan ni.. kelayuan kerana kemengantukan akibat makan terlalu banyak.  sedap makan sebab selera.  balik lunch, kak norita soh mai amik emas kat tempat dia.. ekekeke.. emas katanya org cina panggil limau tu emas.. aku pulak mmg hantu limau mandarin, so pegilah mengambil emas2 tu kat tempat dia.. ira pun pi amik gak.  boss dia bagi banyak.  boss aku je tak bagi sbb dia pun tak dapat kot. ekekeke.. takpelah.. rezeki tuu.  kat tempat kak ita tadi sempat gak kita bincangkan pasal hotel yg kami nak cari kat korea nanti.  fyi, kami plan nak ke korea pulak bulan october nih. sonok tak hengat. bofren i dah bagi kebenaran tau.. tu yg penting.  nak pi korea tu mmg la idaman aku sejak lama dah.  redha je la kan, pas ni kumpulkan duit bebanyak.

opis pun sunyi haa.. tiada lah mood nak buat keje sangat, melainkan buat keje sambil2 je.  budak2 cina abis dah balik belaka lepas tengahari.  since my firm ni bagi half day pada yg menyambut raya cina, so dah tinggal yg tak cina je kat opis ni.  best, aku suka, aman damai sejahtera dunia.  i am so loving it like this.


2 comments:

  1. Mohhh ke korea kita... Baru sembang pasal hotel udah meriahhh..belum lagi sembang tempat2 shopping...tempat yang nak pegi later on nanti..keh keh keh..sabaarrrr sabbarrrr

    ReplyDelete