Thursday, April 02, 2015

missing you being there..

Halloo.. how r u my darlin?  Been a while since i last wrote to u kan?  Yeah.. i miss u so much.  Kekangan keje dan keletihan membuatkan aku tak sempat nak meluangkan masa menulis.  Yeah.. semalam semua dah settled.. in fact pagi ni tadi masih ada hal keje dan sistem yg diperbincangkan.. doiyai.. mak letih mikiokan.. last2 alhamdulillah abih juga..

Mmg tensen time keje bertimbun.  Takut tak abih.. buat buat buat tetiba mari pulak stack lainn.. dengan yg nolong kawan2 pulak.. hey... keje kau buat elok2.. jangan merungut..  takde pahala dah kalu merungut.. huhuuu.. ntahlah mmg takde pahala la kot aku ni.. huhu.. Allah bantulah akuuu.. sememangnya aku ini hambamu yg sgt kerdil dan lemah bila bab2 ikhlas dan redha..

Dah.. please come back su..and do your best..

asik citer keje je mmg tensen.. walaupun aku suka keje aku tapi bila terlalu byk masa spent kat situ.. aku jadi mengong lorr..

Sibbaik ada jugak sometin to look fwd.. apa tuu?  travelling to Korea... yeahh.. tiket kapaterebang dah beli dah.. and teruihkan ngumpul utk penginapan and shopping jer.. cewahh.. shoppin konon.  Harap2 bofren den sudi mensedekahkan sikit utk belanja2 di sana.. ngekk.. hehee.. semalam borak dgn dia.. katanya uih mahalnyaa.. macam org kaya.. padahal tau aku ngumpul sikit2 tu.. hmm.. yg penting dia dah bg kebenaran.  Tak bg duit pun tak apa lah.. aku kumpulkan duit aku sendiri.. apa diharapkan pd org lain utk keseronokan diri kita ye tak?

Ada je kawan2 aku yg laki bantu belikan tiket.  Tu laki dia mmg berada le kann.. jgn la kau nak jeles2.. ramai je yg macam aku.. berdikari jer bab2 berjalan nih.  Ya Allah.. lama lagi october.. ntah smpai ntah tidak umur aku ni tapi tetap aku rasa syukur 1 step dah terlaksana.  Tu je lah dulu.  ingat ye su, banyak2 kan ingat kebaikan org pd kita dan selalulah bersyukur.. jangan mengungkit.. jangan cari pasal.. biar kita mengalah.. biar kita diam..

daaa..




1 comment:

  1. Me too...can't wait for our autumn trip....yeeehaa...!!!!

    ReplyDelete