Saturday, April 04, 2015

selamat pagi sabtu..

Tajuk tak reti nak reka dah.  Tengah golek2 ataih katil lagi ni.  Kanda pg td 7 dah kuar kena keje.  Pastu nak pi ipoh menjenguk abg ipar aku yg kena strok.  dia idakpun mengajak aku tau.. bukannya aku nak sgt pegi.. tapi apa lah salahnya bermanis mulut ngajak.  Sah pas ni aku tamau ikut dah kalu dia ke mana2.. sakit jugak ati.  Melawat org sakit tu pun dituntut agama kan?  Harap2 abg hassan tu cepat sembuh.



Harini nak buat apa?  Jap agi nak ke pasar.  Seingat aku blom lagi beli barang dapur ni.  Ater.. Kanda sibuk manjang.  Akupun sibuk jugak tapi kalu nak soppin sekadar barang dapur aku takyah ikutpun kanda buleh aih.. dia lagi pandaii.. aku ni sekadar menempek nak pilih2 apa2 ke yg tak cukup kononnya.  Well.. my laki is the best in shoppin barang dapur.. so.. wait je laa.  Pi pasar ni sekadar nak bfast and kuih2 .. eheee.. nakal pulok rasanya.

Oit.. semalam aku pi buat treatment lohh..  dgn kawan aku rozlin kat spa dia.  Sonok rasa dibelai dimanja badan tua aku nih.. mmg urat aku byk yg tegang2.. aterr.. keje keje keje last 4 weeks kann.. eloklah pi spa memanjakan diri.  Lin bagi aku harga pengenalan dan promosi.. half price tuhh.. utk kawan2.. ngeee.  relax betui aku dikejekan.  Dr kol 8malam smpai ke 11.30 ko.. adoi.. lembikkk.. berapa round dapat tuu?



Ekekke.. honestly aku sukalah.. aku rasa enjoy and aku rasa aku deserve memanjakan diri.  Kau punya badan kau jaga elok2 ye tak?  Nak tunggu ada byk duit baru nak pi buat treatment gitu.. hmm.. lambatlah.. just go and do it.  Lega.  Lin siap buat bekam utk aku.  Semoga wajah aku akan bertambah ceria dan menceriakan semua org lepas ni.. ekekek.. veh rah ngans la kau suri..

Ok lah.. nak golek2 skjap lagi and pastu nak bersiram dan bersiap pi pasau.  Tghari nanti nak pi kenduri kawen lak kat kuang.  kawan skolah aku nazmi, nak ngawenkan anak dah.. nampak tak tu?  Aku ni kawen lambat la kann?  Org baya aku dah dpt menantu.. aku?  look at it positively.. aku dulu sibuk bljr.. keje pastu baru nikah.  Dah nikah lambat sikit dpt anak.  So, mana ada sama semua olang?  Mana?  Masing2 ada celen masing2 la kann?  Okeh.. got to go .. tak gak reti berenti.. ehee.. daa





3 comments:

  1. I should go there too...i mean SPA..!! Nak manjakan diri jugakk....lemaah gemalai dah badan den ni haa...aahhaaakkkss...!!!

    ReplyDelete
  2. Yeah ira.. u shd.. let's do that together some time!!

    ReplyDelete
  3. Yeah ira.. u shd.. let's do that together some time!!

    ReplyDelete