Sunday, April 05, 2015

tiada rasa selonok seakan2 tiada mood

Harini macam kenapa ek.. macam down je.. macam boring.. macam tadak mood.  Pagi2 bawak mak gi mesejid tapi tak benti sarapan pun.  Along awal2 bitau takmo pegi mggu ni sbb dia bengang betoi dgn mak.  Actually akupun.  Kdg2 rasa malas betul nak bawak mak.. selalu aku rasa berdosa.. tapi aku ni tak leh pura2.  Ntahlah.. ya Allah.. kau bantulah aku melayan ibuku dgn penuh kasih syg.  Huhuu..

Balik tu aku hantar mak dulu.. dia nak ikut aku kata takyah la mak.. biar aku belikan jer apa dia nak..  aku nak amik anak2 pi makan.. dah lewat.. ameer kata dia nak mandi dulu.. apo la ameer lewat sgt mndi padohal lamo dah bangun ey.. so sampai umah aku turunlah tukar baju nak ke pasar.  ameer pulak yg dah siap tunggulah aku pulak bersiap.

sampai pasar beli2.. mkn.. tapau balik.  Rasa x best jer.  Rasa mcm terpinggir jer.  Rasa sedih pun ada.  Hilang mood..  rasa nak dok bawah katil diam2.  Sejuk je bawah katil.  tggu kot2 ada yg nak cari aku.. cari cari last2 aku nyahut dr bwh katil dan dia panggil meh keluar meh.. naik atas katil .. apa dibuat kek bwh katil pulakk.. hik hik.. bukan main kau verangans suuuu... yeah.. sometime i wish that would happen.



Dr mlm td lg timbul rasa itu.. dipinggirkan dr hidup org itu adalah perasaan yg sgt sedehhhh.. tp nak wat cemana.. maybe dia mmg x perlukan aku.  Aku kena lebih memahami dia sbg suami..  bukan mintak dia pahami aku sbg hanya seorg isteri yg x boleh buat apa2.. huk huk.. jiwang lak mikirkan.

Oklah.. pen off dulu.. dah rasa cam nak nangih lak.. cengeng amattt..



No comments:

Post a Comment