Tuesday, August 18, 2015

tumpah jua

ntah kenapa sayu amat pagi ni
masa nak pi sarapan tu mata bergenang2
nak cakap dengan kanda, tentu dia tak layan
dia plak subuh2 udah keluar, bizilah kekdahnya
pegi jelah layan diri
wassup ira bitau aku nak ajak dia sapan kat plaza.
nangis berjujuran
ngenangkan nasib diri..
apo ntah, sodeh amat.. huhuhuu

aku mmg cengeng larr.. lagi2 kalu bab tu
beli mihun tapau, duduk sambil tunggu ira sampai
maybe nak dekat period nih
rasa sedih tak tentu hala
bodoh lak nangis sensorang, and org nampak tentu tertanya2
cepat2 kesat air mata, ira pun datang
tanya awat la kak nangihhh?
eheheh.. cover baik2 k? ala biasa laa, ekekekek..
yg tapau tadi aku makan je, ingat nak tapau for lunch, tak jadi
order je lagi teh ais, abiskan duit RM5.50 pagi ni.
ira kata kak ita norita nak blanja lunch, hehehe.. alhamdulillahh, kawan2 den ni baik2 belaka
ada je rezeki Allah nak bagi melalui dorang
syukur Alhamdulillahhh lagi

sahabat2 baik ni lah rezeki yg tak ternilai buat aku
terima kasih Allah, Kau kenalkan aku insan2 yg pemurah ni, alhamdulillahh

semoga Allah balas mereka dgn rezeki yg berlipatkali ganda lagi.. aamiiiiinnn


No comments:

Post a Comment