Tuesday, September 08, 2015

Feeling down down down

Ni kat platform 3 nak balik dah.  Gym buat workout sendiri lebey kurang 1 jam.  Mmg seret montot bawak pegi.  Semangat yilek.  Cakap pun tak guna.  Layankan jer.  Mintak semngat dr org yg disayang seperti tiada smpai.  Maybe dia x sedar aku perlukan sokongan moral dari dia utk buat apa2 pun.  Mmg lah aku punya badan yg nak bersenam, tapi kalo aku tanya tu.. bg la semangat sket.  Rasa macam hampa pun ye jugak bila org layan macam acuh tak acuh.. ngada2 aku makin menjadik lak dah tua2 ni.  Sapa nak melayan ntahh..

Selalupun kau bawak diri sendiri dgn smangat kental mengkal kau tu su.  Apalah diharap pd org lain.. kann?  Maka akupun bercross training sambil main fb.  Eh ehh.. manader syarat x leh layan tenet kann?  So suko den arr.  Cross training 33 minit.  Pi machine pinggang, mesin tummy, machine utk blakang.. and last machine utk peha and perut.  Utk apa gi gym kata satu kawan fb tu.. nak jadi sado ker?  Ekekek.. gelak gak den yg pemalas ni boleh jadi sado.  Bukan hari2 pun den layan gym.  Kalu gym ni x on d way je dr opis.. harus den x join dah gym.  Biarlah lomak2 badan den ni menjadi bukti cinto den.. ehhh.. cinto lak.. bukti kemalasan den.  Uihh.. jangan dilayan su.. ekau nak kono sihat.  Ekau nak kono fit.. ekau nak kono jalani maso dopan yg cerah dan gilang gemilang dan silap2 boleh terbang kann?  Hmm
. Apo2 pun semuo bergantung pado niat, yo tak?  Niat den cumo nak badan yg sihat dan mantap.  Ngekkk.. jangan lak ekau kato den tak usoho.. den terajang kau kang.  Ekekekk.. kau cubo la cakap..




No comments:

Post a Comment