Wednesday, March 30, 2016

Happy bday sahabat2 ku..

Haritu jumaat.. lepas keje kami berjumpa balik semua gang travel korea.  Jumpa kat kenny rogers nu sentral.  Seronok rasanya.. jumpa gang.  Walaupun baru 2 trip dgn diorang.. rasa buleh ngam.  Mmg agar susah kalu kita xkenai rapat and nak jenjalan sesama tido sesama makan and layan diri memasing kerenah macam2.  



Malam tu kami celebrate bday kak ita norita yg bulan februari and ira shahira pulak on march end.  Sekalilah buatnya.  Deme mmg style rupe ni.  Sonok tgk kak ita dapat perfume victoria secret yg sexy tuu.. and ira oso dapat back pack dr victoria secret.


Lepas makan2.. deme bg2 sambal aku and sambal bodo kak ita bawak balik.  Sonok sebab kawan2 suko sambal den tu.. terasa diriku begitu dihargai.. ngekk..

Dah makan situ ... jalan2 bisma shopping baju kat h&m.. pehtu kami sambung lepak lak kat teh tarik place tingkat blkg nu sentral tu... pehtu bergurau senda pasal crown gigi and oso citer gigi pelesu.  Kehkehkeh.. tentu korang ada byk citer2 lucu pasal gigi pelesu kannn..

Tu lah dia.. abishhh



No comments:

Post a Comment