Friday, April 01, 2016

pok pek pok pekk pok pek pok pek pok pok pek pek

mungkin kita tak bersama akhirnya
tak mengapa
asal kau bahagia
biar aku mencintaimu
biar tiada siapa yg tahu
biar aku mencintai
dalam diam ataupun bisu
sorry but i love you
i m sorry if i miss you
even if i cant have you
you know i'll always be there for you.....

sedap je dengo lagu najwa latip ni.. sejuk ati..

benci kalu kalut2 buat keje kan?
peh tu extend lak 2jam.. ingat banyak buleh buat 2jam?
rasa macam apa je rushing.. mencik rushing, but tu lah company i ni.. nama dia syarikat rushing lastminute sdn bhd.. so, it shows.. kena la tahan.. buat jer.  i shd have just belah je masa lunch tadi.  tapi kenapalah i stayed buat gak.  deme ni kalu bg extension pun, meleret2 pulak mintaknya.. macam hampeh.  ngenangkan itu keje, buat lahhh.. sampai tak sempat kuar lunch.  i dah lah tak biasa tak makan.. i boleh murung u tau kan?  sib baik kak ida bagi i bubur nasik dia bawak utk bekai dia.  haa.. u tau i suka bubur kan.. suka sangat.. ya Allah.. alhmdulillahh laah.  syukur ada je yg kesiankan i..
ni dah lega.  buat entry sambil mendengar lagu cucuk headfon.

kisah hedfon ni sebenarnya byk sgt berjasa pada i.  u tau kan i kalu buat keje, i fokus je.  kalu org nak mintak tolong pun, i soh dia tunggu i abiskan task i dulu, baru i tolong dia.  i takut kalut menolong org, keje i jadi haywire. .udahlah keje i ni bersimpang siur nomor2 nya berbagai.. kalu terkacau haruslah i yg jugak kena nanti.  buat baik org tak kisah.. buat salah mmg org guna ke akhir time bonus you.. i dah kena byk taun.  pd hal keje xde yg sangkut pun.  nak cari salah i.. tentulah jumpa ye tak?  nak citer pasal lain dah ke lain.. nak citer pasal hamba Allah sebelah i ni, kira staff baru la jugak.  ni pun satu.  kata boss tak mo amik new staff.. guna mana ada je.. tup tup amik jugak staff, masuk dept i, pehtu kejenya bergayut ajer.  i mmg tak buleh tahan sebab dok sebelah i dekat sangat.  rasa nak lempang, tak buleh lak.. i ni sgt tak boleh nak tegur direct, sebab takut dia terasa hati.. muka i kalu bab geram mmg akan buat org takut or org bencik pulak.. so i tahankan jer.  tutup tinga dengan hedfon all the time sebab baik dengar lagu syahdu kuat2 dari dengar dia pok pek pok pek pok pek poek pek pek pok.. aduihaiiiiiiiiiiiii...

harini i tak tahan.  i dah pi buat pengaduan.
harap adalah perubahan. huhuuuu

eh, pic ni comey.. tapi wording dia cam tak kono.. tak duliklahh.. hantammmm








No comments:

Post a Comment