Wednesday, November 23, 2016

counting days

sebenarnya tak tau nak tulis apa.. so, aku tanyalah ira shahira apa ke nak tulis kat blog haa.. ira kata, why not u tell about ur europe trip.  what is my expectations.. where to visit.. what country, what do i want to buy.. huiyooo.. tiba2 macam banyak ngat la pulak buleh tuleh.  den ni kalu tak pasti den sogan nak tulih.  lagipun kali ni trip den tak berapa tau sgt apakah itinerarynya.. sbb semua diuruskan oleh agent kawan den, Sally.  so, she said, the itinerary will be given at the airport nanti.. like more to a surprise.  actually she have already let us know earlier.  tapi dah lamo ngat.. and got so many changes after that.. so, bila byk sgt tuko2.. aku dah macam.. ala better we wait for the final later.  haaa.. gitulah.. aku ni teruk yes.. nanti org tanya.. aku kata hmm.. tatau nak kata.. aku senyum je laaa.. yg pasti, aku nak pi london, switzerland and france.. tp berapa hari kat sini situ, i really cannot tell yet.  pobly balik nanti baru buleh story.  make sure i remember to make notes on this trip every day, ok,... everyday u make notes, like ira said.. that's why she can write so kemas about her travelling trips.. hahaha.. den ni manolah organized sgt.. lagipun bukannya selalu ngat berjalan pun kan.. jadi sogan laa.. ekekekeke..

ikut hati, mmg den nak migrate overseas.  takmo dok mesia dah.  tapi nak pikir negara mana nak pi yek?  eheheh.. ada few choices.. nak pi ostrali, new zealand or syams.  dok sana lah... ni bukan nak pi je.. nak tinggal terus.  ehhhh.. termelalut lak.  nanti nak citer lagi pasal my trip later.. nak pi lunch dulu k?  tata..


2 comments:

  1. Make sure take notes tau. Senang nak buat reference in future..not only me..but other readers as well. Have FUN>>!!!

    ReplyDelete
  2. hehee.. in sya Allah adimanisss.. thanks for the very good tips u shared..

    ReplyDelete