Monday, November 21, 2016

Bawak diri

Bunyik cam rajuk.. pokono la nak rajuk.  Rajuk ni berkesan kalu org ada yg tau dan akan cuba mujuk kita.  Dan kitapun mengada2 la nak manja mentelah dipujuk kann?  In my case tiada lagi lah mende2 itu.  Aku pun dah jangka yg dia tak akan pedulik aih.. so i rest my case.  I rest in peace.. in pieces also.. ekekek.  Buat tatau sajalah.

Harini akmal ada final paper.  Pobly once done, he'll take a bus back home.. i miss my no 1 son belimachhh.. dia kata nak ngaji sesama haritu bila aku tanya ada x dia ngaji kat bt pahat since masuk kolej.  Akmal boleh ngaji and lancar too.  That was dulu2 lah masa zaman dia ada kat rumah.  I wasnt shocked when i asked if he ngaji like he's supposed to.  Dia ngaku jer.. "xde umi".. maybe dia nmpak umi bersungguh.. dia pun janji.. if he gets home nak ngaji sesama.. in sya Aallahh.  Akmal dah menginjak dewasa.  Pemikiranpun dah berubah byk.  Semoga jadi anak yg soleh mal.. umi redha anak2 umi.. umi akan terus doakan dan nasihat.  We learn from each other ok?


No comments:

Post a Comment