Tuesday, February 14, 2017

Dating with sitizen

Ada satu malam tu, i ajak siti zainab makan mi bandung kat niza.  sebab itu malam hari keje, siti akan balik lambat.  siti dah lama teringin nak try mi bandung tu.  sebab itu dia berusaha datang.  tapi sebab jem jalan and all, dia sampai lambat kat niza.  niza nak tutup kodai dah.  i masa tu tunggu siti dgn puspa.  last2 kami balik je.  siti sampai and said cemana boleh tutup kedai.  ehhh.. last2 siti met up with me in a different place, kat kedai nasi lemak 45 depan sekolah cina tu.  




so many things kita borak.  siti mmg sgt bizi, and when it comes to weekend, hari with family lak kan.  dgn nak balik kampung ke apa2 lah, with family lakan.  so, when we dapat peluang berborak, macam2 la kita cerita.  she said, so many things we missed out on each other.  she yg bizi, i manader bizi, always relax.. ekeekek.. i must make time to enjoy with my frens.. tu la kata siti, dia mmg bizi and only will reach home dah lewat.. and dah penat.





we made a patch for next time.  to do it as a monthly event.  dating and lepak2 makan2 or just ngeteh kat selayang je or tengoklah mana2 yg sesuai.  bukannya susah utk menyambung tali ukhwah dgn kawan2.  kenalah kita korbankan sikit masa.  macam masa membawak kereta nak pegi basuh tu, lajakkan sikit utk berjumpa kawan2.  so, now, we will try to make time for each other.  just bercerita and bertukar2 pendapat.  updating each other on stories of family and frens, careeer and anything lah.





hari tu kami lepak kat niza.  since masing2 tanak makan berat, kami decided to try these sweet dish.  mmg sedap lah.  aku bab makan2 ni suka je try2 benda baru kat niza ni.  harga pun takdelah mahai2 macam kat restoran2 terkenal tu.  but niza bnyk choice of food.  

siti try mi bandung and she tapaued utk try later.  

hopefully she liked the taste of mi bandung niza, which i find very sedap jugak.  



No comments:

Post a Comment