Tuesday, May 30, 2017

HaT Yai .. May 2017

nak tulis pasal hatyai.. it was an unplanned trip bersama kawan2 sekolah i puspa and siti hawa.  nak tulis pasal trip ni banyakkk, tapi memandangkan nak upload pics masih sgt mengambil masa.. i lak cam bizi time2 closing of the year ni kan.. maka ku tangguhkanlah dulu.  nak citer.. kat hatyai, mmg best urut mengurut.  i suka diurut u.  I pi dua kali ngurut kat sana.  tapi takdelah i pi urut2 macam lelaki kata sana heaven ngurut utk mereka.  maybe yes la sbb tempat tu takde pegawai ugama islam macam kat mesia nih. but itulah.. di sana mmg tempat yg disukai lelaki.  korang paham kannn?

kami bertiga pi urut malam tu.. bertiga satu bilik. udah la deme tukang urut tu tak bleh ckap english, cakap melayu pun tak pandai. so, gunalah apa2 yg mudah utk berinteraksi.  gelak ketawa tak hengat kami bertiga.  si puss mengaku umur dah 52, so, dorang cam takajut la, kata dia awet muda.  perut i ni ditanya nyer ada baby ker.. aduhaiiii.. bayangkanlahhh.. macam pregnant la teruknya ni kan.  ataupun... deme2 siam ni nak tanya brapa org baby aku dah ada.. kannn? mungkin itulah soalannya kannnn? mapuh tak mo mengaku boncittttttt.. matilah makkk



kami dibawak gak menengok2.. tapi sekadar menengok di waktu siang, apa yg ada lagi.. bulum bukak niaga diorang.. ekekeke.. tak adalah dpt nengok pompuan2 bogel nunggu pelanggan macam dlm aquarium tu.. cemana la gamaknya yerr..








No comments:

Post a Comment