Friday, May 26, 2017

PM away day - langkawi 2017 - day 2

day 2 yg havoc sbb pagi free and easy.  ptg ada tour berjalan2 shopping di bawak oleh tour guide and malam ada dinner and persembahan and memacam.  kira penuh acara.. mak letih nyahh.. 

masa pagi free and easy.. i ikut grup yg pegi island hopping.  49 kali pi langkawi pun i tak pernah dapat juin island hopping.  kalu gang tak adventure, and oso gang berkira.. mmg takkan dapt pegi buat aktiviti2 ni.  kali ni i  pakat juin.  bawak body naik and layan semua mende yg i dengar deme kata akan memenatkan, tapi memuaskan.. so i paksa diri i menjalani semua nya.  cewahhh.. awww. mmg ponek, but dah abis tu.. tanggunglah sakit kakiiii. ater.. dah tua bangka baru berpeluang.. apa nak buat.. alhamdulillah masih larat.






gang2 island hopping ada 12 org semuanya.. kak fazi, posh patricia, aisyah, mira, niza, ramlah, dila, elly, kak nor, kak iza, alice and me.  cukup tak 12.. but semua sgt sporting and bantu membantu.. menggelakkan nombor 1.. but we all semua suka bergambo.   best lerrr.. i kan suka bergambo?  paham sendirilahhh..

























ala2 majalah mangga dedulu kann.. amik pic dalam kolam renang.  ekekek.. macam dugong ada.. but sonoknya dapat mandi berenang u.  i kan mmg suka berenang.  rasa lepas bebas dalam menyelam and berenang haritu.  hilang penat mendaki nak menyampaikan ke tasik dayang bunting tu.  cubalah sesekali kita pegi lagi nanti nakkk?



























balik dari island hopping dah tengahari, mandi siap2 lunch pulak.  peh tu terus pi ikut tour pi membeli belah. ehwahh.. beria dibawaknya kedai2 yg popular.  memacam jugak terbeli ngkauuu.. ekekek.. dgn minyak gamatnya, dgn akar seruntunnya.. dgn dengan dan dengannya




malam tu kan.. ada dinner.  dinner yg sonoknya apa? makanlahhh.. ater badan letih.. layan ajerlah.  ada tema pulak tu.. tema baju tidoq.. aka pyjama party.  i tak kuasalah nak pakai sexy pehtu nak kena cover lak kan. so i pakai jelah baju tido yg paling besau paling selesa.. aka cam jubah. memandangkan acik kena buat persembahan menyanyi malam tu kannn..















malam kena pikir mengemas pulak seblom tido.  esok ada 1 lg meeting sblom berangkat balik



No comments:

Post a Comment