Friday, May 26, 2017

PM Away Day 2017 - Langkawi- day 1

This year kami pi langkawi.. ofis bawak staff dept. i gi langkawi for away day.. but yg sonoknya or lebihnya taun ni ialah.. kami naik flight, naik malindo to langkawi.. so, ada 3 flight semua ke sana.  pic kat airport je dah melambak.  kami pi 3 hari, 12 till 14 may 2017.  

pic pun bertabur2.. tu maleh tu.. upload lak sekeping2 dgn hempon.  lama2 rasa nak hempokkk.. tapi tulah.. bawak2 bersabar.  bila jemu upload and penin2.. i stopped dulu.. biorkan dua tiga hari.. ekekeke.. keje renyih wehhh..

kalu tak upload, takde la kenangan ye tak?


hari pertama mostly to get there, check in.. peh tu dinner and buatlah aktiviti sendiri.  kami pi shoppin gak sekejap, beli coklat, beli tu ini.. peh tu kami pi cari durian kau.  tah napa nak try durian lak kat langkawi.  balik dr tu.. trus tubuhkan grup durian.. ekekeke.. anything yg syok2 kita share sana je.  ekekek.. berdebusssss...

so korang enjoylah tengok2 pic2 ni smua ye.. 





























No comments:

Post a Comment