Monday, July 17, 2017

hilang tiada bicara

kasih
hilang tiada bicara
setelah cintaku kau puja
rintihan rindu
terus melanta
redup cahaya oh hati lara
bisiklah kiranya aku bersalah
sedetik tersirat rasa
kau cipta kasih
yg ku milik
cintaku jujur selama ini
carilah ku dalam hatimu
sayang
sebutlah kau rindu
oh hanya pintaku
kasihmu kekal setia
usah biarku oh terus terluka
oh kasih tercipta
oh carilah ku sayang
mesra suaramu kini berbeza
gagal sembunyi sedih
kenangan lalu menusuk jiwa
manis seindah berganti pedih

menyayat hati kalu baca dan hayati lirik lagu feveret i ni.  maybe dah takde kena mengena dgn ai lagi u sekarang ni, but i still mengharapkan u memahami yg i sgt menghargai masa2 dgn u dulu.. cewahhhh.

sapa la yg sudah buat kau begitu terharu?


kasih tercipta
kini ku mengerti
walau terpisah kini ku rela
kiranya kau bahgia

begitulah tulusnya cinta i pada tu.  apa2 pun terjadi, ingatlah suatu ketika dulu, i pernah sgt2 menyayangi diri u.  apa jua yg berlaku, i tetap mengenang u.

apa saja yg terjadi, asalkan u bahagia, sayang!






No comments:

Post a Comment