Friday, August 11, 2017

oh my darling jom gi genting..

jom la pi genting darling..
u ingat tak apa yg berlaku kat genting haritu?
i tau u suka suasana nyaman sejuk dingin macam tu..
kat malaysia ni genting antaranya yg suasana cam tu kan ling kannn..
jom la linggg..
u taknak ye.. penat dah i mujuk.. takpelah.. u tanak i takleh paksa..
biarlah i pegi sendiri genting..
nikmati sendiri suasana sejuk itu...

babai ling..

hehehe.. bab mengarang bagi kat den..
tu kisah org ajak kekasih gi genting tapi tak dilayannnn.. booo

so minggu ni kita diajak pi genting, kita pilah.. bukan dgn darling kita tu la tapi.. kita pi dengan kengkawan opis kita je.  ira, aiza and ex kawan opis, kak ita norita.  kami nak pi tengahari ni sempena opis bagi half day coti.. flexi friday today.  diorang nak shopping,  i lak nak tengok diorang shoppingn sambil i makan angin..






No comments:

Post a Comment