Thursday, June 15, 2006

Cergas sihat pintar

15 June 2006 - Hari Khamis 2.07pm

Hari ni opis sejuk, in fact, semalampun sejuk juga. Yela, bagi orang yang mempunyai ketebalan lemak yang agak tinggi, kalau terasa sejuk (selalunya jarang rasa sejuk) maknanya, memang suhu di sini telah diturunkan ke tahap cipan oleh penjaga bangunan ni. Semua orang mengeluh. Susah juga nak concentrate bekerja kalo dah sejuk, tak gitu? Nak kata tak ada orang mengadu, da banyak kali jugak si Kalai buat report, malah ramai juga manager yang buat aduan kat admin. Tapi, still sejuk juga. Redha je la.

Aku nak cerita tentang lain sebenarnya, ntah cemana kisah sejuk pulak terkeluar. Oh ye, tajuk hari ni ialah netball, cakap melayu, bola jaring. Hari ni ada trening lagi. Tatau la boleh lompat ke tidak ari ni. Ari tu punya sengal baru nak terasa sekarang ni. Rata-rata geng lain semuapun kata gitu jugak. Al-maklumlah, semenjak jadi mak-mak orang ni, badan kita dah tak sesihat orang muda dan dah lain kitarannya. Aku sendiripun memang selalu sakit badan, lenguh tangan dan memacam lagi walaupun tak main netball. Bila main pulak lagi, maka tentu otot-otot itu akan mengalami regangan yang tak sepatutnyakan? Layannn... tapi, cemanapun, i still enjoy playing for the dept. This year, i really hope we can go further.

2 comments:

  1. Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
    »

    ReplyDelete
  2. I find some information here.

    ReplyDelete