Wednesday, June 07, 2006

Takde tajuk

7 June 2006, 3.41pm waktu Malaysia

Selamat berhari Rabu.

"Umi, naper umi tak kejut ameer? Umi tinggalkan je ameer!". Kesian adik kena tinggal. Boleh kira juga berapa hari adik tak terbangun waktu kami nak pegi kerja. Just this morning, dia emotional plak bila aku telepon. Pastu, mintak coklat cam biasa. Ha haaa...

Itulah yang buat aku suka jadi emak ni. Skang ni pulak time cuti. Abang sokmo gaduh ngan adik bab-bab nak tengok CD. Memasing ada citer mereka tersendiri. Budak-budak tu memang suka gaduh. Si abang lebih pentingkan sepupu dari adik sendiri. Menyampah rasa kengkadang. Adik tak dapat layanan yang sama. Kalau umi ada, tentu abang kena.

Adios, blank aka blurrr..


No comments:

Post a Comment