Monday, September 25, 2006

Tersangkut pertama kali

Bunyinya macam tersangkut hati, jatuh cinta, tapi sebenarnya bukan daa..
Aku pertama kali sangkut kat traffic jam la tadi pagi kat jalan kuching. Bukannya kluar lambat, just 7.15am gak, but the road tatau pasal per, sangkut plak, so, pertama kali dalam sejarah hidup memandu keretaku, aku telah merasai sangkut sejam, more than sejam actually, untuk sampai opis. Tercalar rekod kedatangan aku dek satu hari ni, boleh? Sib baiklah boss-boss takde, hik.

Serik beb.. tah cemana orang yang bagi alasan jam hari-hari tu kan?

Esok kena kuar by 6.45am gituh!! Hear me out... 6.45am.

No comments:

Post a Comment