Monday, January 29, 2007

New Appointment

Wahai kengkawan, setelah aku bekerja di sini ampir 3 taun, akhirnya aku naik jawatan lain...
Bukan jawatan setiausaha lagi dah... aku dah jadi lain nih. Effective 1 February 2007, aku nak buat mende lain.

Lepas ni, aku dah bebas dari keje mengcover CIA, KGB and FBI. Aku sukaaaa!!!

4 comments:

  1. a ah, tahniahlah kat ko... ada pembaharuan sempena tahun baru 2007 dan maal hijrah 1428 ni... so, dah ada azam baru ker? nak wat keja banyak2 nanti claim comtime... huarh hughar hugahaha

    ReplyDelete
  2. Tengkiu, tengkiu...
    Mak su, ko memang bijak!
    Aku memang nak wat kerja bebanyak and claim apa apa yang aku patut... tak gitu?
    Aku tau memang kerja akan banyak, so, ko rasa aku patut ker ikut time 8.30 till 5.30?
    Hmmm...

    ReplyDelete
  3. keja could not follow time? in this matter, u can ask for free consultation for "sham" (u know who)

    ReplyDelete
  4. eh,,... from sham (salah tayep)

    ReplyDelete