Monday, January 29, 2007

Wasiat

Hari ni tanggaci Kalai dah cuti kawin. Dia wasiatkan kerja-kerja dia sikit kat aku. Punya la banyak yang sikit tu.. sampai dari pagi aku dok ngadap bondo tu jo. Ni ha, dah berpinau bijik mato den nengok data base nih. Boleh gilo den.

Baik den bonti kojap amik angin sambil buat entri kek sini... Kalo nak hikutkan, sampai kol 12 malam pun den stay back, takkan siap do. Tah cemano Kalai punyo kojo banyak ngat? Den raso, mao dia tak datang laei dah lopeh cuti kawin ni.. iyo dek eh!!

Dah tu, boss dio pulak siap komplen kato Kalai lambek process kojo. Dorang hi bodo ko hapo, orang tu sorang, sumo bondo dio nak process, boleh mati dio. Sib baik dio ado den tolong bab surat cinto dari LHDN, kalo tak, dah lamo si Kalai beronti. Syukur jo la kan??

1 comment:

  1. a ah kan, tak reti sukur.. nak sekeh pala gamaksnyers

    ReplyDelete