Wednesday, February 28, 2007

6 perkara

Hello... i've been tagged by Honey Mj. Tah apa silap aku, dia memilih aku. Anyway, that gives me an idea of what to write..

6 Perkara yang pelik tentang diriku..

1. Suko korek tinga, bukan sebarang korek, but with batang mancis beb! Syahdunya!! Jangan tak percaya, i always use the belerang side to do the job, much much better.

2. Kuat nangis. Tak kira la pasal apa. Kalo benda tu rasa sedey sket pada perasaan aku, akan mengalirlah airmata wanita aku ni... Aku pernah digelar "ratu air mata" dek kengkawan dulu. I even cried myself out when i watched "Honey, i shrunk the kids" - bila semut tu mati menyelamatkan bebudak tu. Heeei, sedey giler!

3. Takut lipas. Hi... mintak jauhkan dari menatang jadah ni!

4. Boleh makan burger McDonald (beef/chicken) sekali hadap 5 bijik.

5. Seorang yang garang dan boleh menakutkan orang yang tak kenal aku. But, in real life, some people find me very funny, donno from what point, but whenever i write/talk to them, they will laugh like hell... hepi if people can laugh. My fren, Od, wants me to go audition for Raja Lawak, but, i think, sesusah jer, biarlah mereka yang suka menonjol jer buat bebenda nih.

6. Tak suka melawa. Antara orang yang selekeh sekali kat opis. Selalu kena tegur dengan cik kalai.

Tu jela, maybe there's more. Later if i found more, i'll let uol know.

9 comments:

  1. hish, tak takut terbakar telinga ker?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tak pernah pun.. walaupun tinga aku agak kering all the time...

    ReplyDelete
  4. Ape nie...nampak mcm jiwa kental, tapi ratu air mata pulaks......

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. apa tu delete delete? aku tak sempat nak baca ler? naper ek?

    ReplyDelete
  7. no5, laa apsal tak pi audition raja lawak tuh. sure best nyer...hahaha

    u mmg lawaklah umi! sporting beb!

    ReplyDelete
  8. Who is Honey MJ....u know who

    ReplyDelete
  9. Ti, honey mj tu, biar dia sendiri jawab la!!

    Maksu.. aku delete tu sebab ter double clik, jadik ada dua sama, better delete jer, tak gitu?

    Honey... i tak masuk pertandingan gitu.. i lawak naturally, hik.. bukan nak carik duit punyer!

    ReplyDelete