Monday, July 23, 2007

Borak-borak

Entry bosan tahap cipan..

19 Julai 07 - pagi

sakura sugitani: Assalamualaikum.. pembuka tirai bicara
sakura sugitani: pekabar orang di sana?
od: waalaikumsalam pembuka tirai langsir bicara, baek baek saja, are u in the well?
i am in the well too
sakura sugitani: tengkiu
sakura sugitani: ko suka rendang?
sakura sugitani: mak aku buat rendang ayam tuo semalam
sakura sugitani: aku bawak opis
sakura sugitani: aku nak makan ngan korang masa lunch nanti, buleh ko
od: posa ler plaks
od: cam no nak makan?
od: amik bau
sakura sugitani: oh, gud,
sakura sugitani: aku tak jadi poser sebab kata nak makan lepas keje, gitu
sakura sugitani: sabau je la
od: oh... kalai kan? laa.... eden betul betul tak ingat
od: so ri ek
sakura sugitani: cis las kas betui si bontot longkang aka garf
sakura sugitani: dah buat kotor takmo ngaku, blaming on N,
sakura sugitani: boleh?
od: kotor? gapo?
sakura sugitani: buat salah booking ke haper tatau, but takmo responsible, soh N pulak tolong cover
sakura sugitani: nanti i find out details
sakura sugitani: dia mmg selalu soh ain buat bebenda tau
sakura sugitani: pelik punya betina
od: aik...abihs tu camno? N layan je ke?
sakura sugitani: tak, N sekarang protect la diri
sakura sugitani: sejak kena stab, dia kena protect la
sakura sugitani: pegi cek2 mmg bontot punya salah, but still takmo ngaku
sakura sugitani: client call N cakap je la, bukan dia buat, it's bontot's fault, her doings,
so takbley salahkan dia lagi, gitulah
sakura sugitani: tamatlah kisah politik pejabat
sakura sugitani: pompuan tu....
od: ek eleh... tapi garf tu blur giler.... apa apa pun dia blur... blurry vision
sakura sugitani: tau takper
od: aku kalu mtg apa apa pun kena ckp byk byk kali explain kat dia... dia tu sssh nak phm ler
sakura sugitani: all the time, but lagak sokmo, aku tau sgt, sbb dok sebelah aku
lama gak aku ngajarnyer dulu
sakura sugitani: chewahhhhh
od: masih the same... tak de perkembangan
sakura sugitani: i know yang kembang... just idung and bontot
sakura sugitani: wakakakaa
od: hihihi.... tak, ada lagi yg berkembang. pesen dia sentiasa berkembang...
dia tu kan peka. ikon fesen.. mcm lm jugerk ler dari segi pesen tu
sakura sugitani: lm tadak la, gitu gitu gak, bosaan aku
sakura sugitani: samo jo
sakura sugitani: woit
sakura sugitani: ko tu poser, jaga sket
od: sama je tu
sakura sugitani: hati2 di jalan raye
od: wha.. baru ko ingat?
sakura sugitani: astagfirullah
sakura sugitani: hal azim
od: cheh cheh cheh..... masyallah
od: subhanallah
sakura sugitani: alhamdulillah
sakura sugitani: laaa ila ha illallah
od: cheh cheh cheh
sakura sugitani: ko kena la ingatkah haku yagn lemah ni
sakura sugitani: sokmo leka

6 comments:

  1. hehehe sape bontot tu?orang ke?haha

    ReplyDelete
  2. dlm panjang panjang entry nih, orang tu tanya pasal sape tuan punya bontot tu...hahahah

    ReplyDelete
  3. tengok butter, org lelaki mmg akan tertarik walau dengan perkataan2 itupun kan?

    ReplyDelete