Friday, July 20, 2007

Nostalgia lagi nih

Bila kenang-kenangkan opis ni, dah lebey 3 taun aku stay. Kira lama la tu. Well...
Tak lama lagi aku nak kena pindah opis. Dari WSD nak pi ke KL Central pulak. Tensenlaa! Baru nak enjoy, dah kena pindah randah plak... tak suka tau!

Ramai orang dah start packing sesikit, tapi aku buat donno je. Aku tak looking forward to it, pun.
Memula kata July, ini dah July, takde berita pindah, then tunda, ke bila ntah, aku tak periksapun, but
maybe we are moving during bulan puasa. Hmm... harus aku amik cuti nanti tu, hik!

Hmm....
Latest updates on my frens/families:

1. CT Zen, has finally tendered her resignation from GP (taken over by liquor co.) to join another company starting 20 August 07. We'll be celebrating this in KK, insyaAllah.

2. CT Zaiton is now a full time housewife and mother kat Semenyih nu, dah pindah umah baru gak.
I wish you all the best la Ton. Cita-cita ko nak jadi isteri & ibu mithali, insyaAllah akan tercapai jua!

3. Adik aku Sham, telah dikurniakan seorang lagi anak last Thursday - Muhammad Ilham Mikail. Anak no. 3 ni tau! Semoga Acu bertambah matang menghadapi hari-hari mendatang dan rerajinlah membantu isteri, ok?

4. Mira, my sweet and chubby fren, was admitted at Tawakkal yesterday - 19/07/07, due to her blood cell problem... semoga Mira tabah dan bersemangat cekal menghadapi ujian Allah ini ek?

5. Kalai is going to leave M'sia to join her husband in one of the arabic country. She also tendered resignation recently. Tanggaci, jangan lupa bahsa Malaysia udah, k?

Huiyo... memacam happened kan?

Panjang nyer......





3 comments:

  1. Maner kor nak parking kat KLSentral tu nanti ek? Hopefully the parking fee not more than RM5.00...

    ReplyDelete
  2. aku pun tak abih lagi berkemas ni, kain lum lipat laie... eh, parking ada subsidi tak?

    ReplyDelete
  3. dear butter and mak su..
    mengikut kata mereka yang berkenaan, parking seperti biasa tak pernah ada subsidi, harga mereka sedang merundingkan lagi..
    eleh, standby je la...

    ReplyDelete