Tuesday, September 18, 2007

Manjakan diri

Pagi tadi sebelum pegi keje, aku dapat sms dari cikpuan butterandbanana, my fren.
Katanya gini .."Kedai aku dah ready utk buat facial & sauna & massage. Nanti dtg ye. Cal dulu tau."

Berbunga hati aku nak pegi, tapi tatau bila and also tatau cemana. Belah2 Melawati ni, aku memang tatau jalan. Harap kanda sudilah menunjuk jalan nanti.

Aku membayangkan kalau dapat relax dua jam tiga kat situ, sambil memanjakan diri, hmmm... ditambah pulak dengan urut-urutan satu badan... boleh lena 3, 4 jam lagi mau jugak tu, hik.

Harus dapat semangat baru lepas tu kan?

1 comment:

  1. aku nak ittuuttt, apsal aku tak dapat sms tu?

    ReplyDelete