Friday, September 21, 2007

Last day

Hari ni last day aku kat sini...
Semua dah siap packed and tunggu lori jer mai angkut.

Huaaaaaa... sedey ni.
Walau aku tak lama kat sini, 4 taun jer, tapi aku rasa sungguh sedey nak tinggalkan opis ni.
5pm hari ni, i will swipe out, and say bye bye to wisma sime darby.

Next week, i will be in my new office in 1 Sentral.

Last day blogging from here!

10 comments:

  1. me too, bai bai... mmmuuaahhh mmuuaahhh kat meja, kat kerusi, kat jumpbun, kat pantry, kat tong sampah, kat tingkap, kat apa lagi ek?...

    ReplyDelete
  2. kat tempat baru nanti rajin rajinlah buat entry yee hehehe

    ReplyDelete
  3. semoga bahagia di tempat baru.....

    ReplyDelete
  4. oooh nak pindah tempat keje ke nak tukar kompeni baru?

    apa2 pon slmt berpindah randah umi! semoga ko bahgia kat saner nun...ekekeke

    ReplyDelete
  5. cik kak teapot...
    saya cuma pindah ke ofis baru but still kompeni lama jugak!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. salam...
    salam ziarah.. selamat berpuasa...
    moga lebbih memberi banyak kenangan ditempat baru nanti

    ReplyDelete