Thursday, October 25, 2007

Anak cucu

Inilah 2 anak dan sebahagian dari cucu-cucu..

6 comments:

  1. itu sesi berehat dan bersukaria lepas kira duit raya ker tu?

    ReplyDelete
  2. Mekacih yee bertandang ke blog saya. 2 budak dlm gambar tu anak u ye?

    I nk makan la makanan2 raya ni lg. tak puas Hopefully sabtu ni open housa dapat la rasa

    ReplyDelete
  3. banyak dapat duit budak 2 orang nih???

    ReplyDelete
  4. mak su,
    betul, sessi kira sapa dapat lebey banyak.. hik

    anul,
    you are welcome.. come again!
    memang, yang gebu2 tu anak2 i, yes.
    open house memanglah masa untuk menjamu selera berbagai juadah, tapi jangan sampai berlebihan..
    nanti jadi bulet cam i, susah nak control, ahaks

    debik,
    mmg baaaaanyaaaaakkkk dorang dapat duit rayo, timo kasihlah kat semua yang sudi mensedekah ke anak2 saya, semoga lebih berkat dan murah rezeki mereka.. amin.

    ReplyDelete
  5. ni mesti berehat.........
    kerna kepenatan selepas mengutip duit raya............
    hihihii..... ;:-)

    ReplyDelete