Monday, October 22, 2007

Raya tahun ini

Hai..

Lama tak tulis, rindu gitu. Hari ni baru masuk keje, dari 11 hb hari tu. Syiok beb, rasa cam dunia ni aku yang punya, takmo pi keje, but ngingatkan aku ada tanggungjawab, maka akupun dengan lemah gemalainyer, bangun jugak ler!!


Sebenarnya aku nak ucapkan Selamat Hari Raya pada geng-geng bloggers sumer, maaf zahir batin sekali. Aku cuti panjang, tapi sayang pc kat umah tu kaput, so tak dapatlah menghapdet berita-berita hangat semasa aku bercuti raya tuh.

Aku tak jadi pegi Hong Kong, ahak.. bukan ada passport pun!
Bila office mate tanya nak pi mana cuti pepanjang, aku kata nak pi Hong Kong. Maksudnya, tido pepuas ... alah macam tak biasa plak!

Asal cuti je, mesti nak berjalan or makan angin.. tak stujulah. Anyway, penat makan, berziarah umah sedara mara.. kirakan duit raya Amal and Ameer. Waaaaahhhh... dorang banyak betui dapat duit raya, kena control tuh. Asal ada duit je, mulalah nak beli itu ini.. tensen aku! Hari ni aku nak terus bank in duit bebudak nih. Baru senyap dorang lepas nih.

Wokey, aku chow dulu... nak carik karim nak repair pc bertuah kat umah aku tu!

2 comments:

  1. ko ingat tu, cadangan kita nak cadangkan kat orang-orang besar kita nak tabung satu kat sini, or kalu tak de nak pos opis, and then kita nak tempat supping metroh ke juskor ker, sogoh ker, and then TGV or golden sinimaaa of course... ingat tu...

    ReplyDelete
  2. kiat hong kong tido best ke?hehehe

    ReplyDelete