Tuesday, October 23, 2007

Lelaki di ladang anggur

Aku sekarang ni selalu tak shukup tido.. korang nak tau pasal apa?
Aku asik melayan citer Korea nih.. ni betul2 cakap korea tau.. Kureiiiii.

Aku memang suka citer-citer dari negeri2 lain bahasa nih... dulu2 aku giler nengok citer sepanyol, pastu filipino, even citer siam, pun aku suka tengok dan suka dengar bahasa2 lain. Aku cepat pickup, cewah, puji diri sendrik gitu... Tak, mmg aku suka sangat bahasa2 lain, selain bahasa melayu aku yang tercinta ini! Ada gak belajar sket2 kat linguaphone, tapi still tak khatam, ada halangan jer...

Sekarang aku suka citer Korea, mmg asyik!

Dulu tengok kat TV, tengok gak, but asik alih bahasa ke Mandarin, aku jemu, bohsan, asik suara2 sama je. Bila siti zen bagi pinjam VCD-VCD dia, which aku rasa sedey, tak beli sendirik, akupun apa lagi, bantai cari peluang nak abiskan 16 CD satu citer, engko.. tak ke teruk, bila each CD amik sejam... maka, pepaham je lah, tetengah malam gitu aku melayan diri sensorang sambil tersengih...

Mak su dan signal sampai nak sarapan sesama!

Chow dulu..

3 comments:

  1. apa kena mengena tajuk N3 ni dengan N3 nie ..??

    Hi hi

    Selamat Hari Raya ...

    ReplyDelete
  2. Itulah dia tajuk citer korea yang kita asyik tengok tu..
    sorry la, tak sompek nak elaborate, sibuk nak bekfast!

    ReplyDelete