Friday, November 09, 2007

Potong 2


benci ke haper?
dah aku buat, dia buat pulak... konon nak carik harga lebih baik..

aku pulak kena cancel reservation..
takpe, okay lagi.. 10 hinggit punya pasal...


dah tu, aku dah plan bebaik 24 nak kenduri, dia pi tukar pulak date, 25, suka ati dia je... alasan, dah bitau sumer sedara mara dia, and buleh pegi beli bembarang 24 tu, adalah masa sket...

kenduri besar mana nak amik sehari beli barang weh???


hiiiiii... aku nak giler rasanyer kat pompuan sorang nih..


bengannnnnnnggggg, hanjeng giler... bencik babas!

3 comments:

  1. i know how u feeelllll, sendirinyer kenduri sendirinyer plan ler ek.. tapi apa ini tapir buat dalam ini blog? ini tapir sedara kambing hitam ker idak?

    ReplyDelete
  2. Mak su oi,
    sedara rapat tuh... sebab tu perangai ampir nak sama!

    ReplyDelete
  3. kambing tk berapa itam tu..itam putih..yaaa..

    uiihh..marahnya..kiki..

    ReplyDelete