Wednesday, December 05, 2007

Cut short

Entah datang dari mana, tiba2 aku rasa nak potong rambut. Yelah, rambut ni dah panjang sangat dan banyak mengganggu aktiviti aku.

Leceh, tebai, susah pulak nak keringkan, pegagi nak gi keje.

Akupun sms CT, ajak dia temankan kat kedai dia selalu pegi. Eh eh, dia stuju pulak..

Oleh kerana CT lambat sangat, aku sempat balik umah dulu, layan citer Spa Q, half way.

Sekarang rambut aku dah pendek sket, lebih ringan. At least kanda kata better than before.

Len kali, nak cuba taruk warna sket, merah2 ke... haaa!!

6 comments:

  1. errkk taruk warna merah ek...kan tanda bahaya tuhh..uhuhuh

    ReplyDelete
  2. pendekkan ler lagik , macam rambut akon ek... (hihihi, sori, just joking)

    ReplyDelete
  3. kak...nak tengok..nak tengok...! saya pun nak potong rambut nih....nak tensok fesyen akakla...leh tiru...tiru macam akak...leh tak...tapi mang tul..klu rambut kita sesekali ubah..rasa 5 minit sekali nak belek cermin kan..wekekek..perasan gitu..

    ReplyDelete
  4. Salam..

    Kenapa rambut itu mahkota or whateva la bagi wanita?

    Nanti dipadang masyar kita semua akan lying naked on the floor..

    so bagi wanita, rambut itu digunakan untuk menutupi bahgian atas tue.

    Sekadar berkongsi ilmu yang dapat masa satu kuliah.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete