Friday, January 25, 2008

Tag mak tag

Dah lama acik tak kena tagged, tetiba mak su pulak sudah tagged... so, ini dia....


Azam tahun 2008/1429
1. Sama cam taun dulu nak kurus
2. Nak jadi isteri /ibu/anak/adik/kakak/kawan yang lebih penyabar
3. Nak kumpul duit dan kembangkan bisnes prepaid

Kenangan pahit tak leh lupa time 2007
Mula timbul perasaan curiga kat dia...

Pengajaran dari tahun 2007
1. Jangan percaya golongan kelly ng
2. Jangan sunatkan anak guna teknik clamping... seksa....

Pencapaian paling bermakna pada 2007
1. Dapat memandu semula, tak berapa takut dah selepas 18 taun simpan lesen mandu.. he heh
2. Dapat naik pangkat, takyah jadi secretary lagi..

Kalau ada pose-pose menarik, sila paparkan kat sini:

Ameer sewaktu lama sangat menunggu makanan sampai ke meja kami di satu restoren.


Bila suruh senyum, dia akan buat muka yang sama..


Acik nak tag sapa ek? Takpelah, biar butterandbananna and ira je yang jawab tag ni.


7 comments:

  1. timakasih, timakasih kerna sudi...hohoho, seb bek haku dah sunat ek... clamping? eeiiii

    ReplyDelete
  2. pegi customize -->> settings -->> publishing -->> tukar url ikut availability -->> save settings.. solosai!

    ReplyDelete
  3. ruper nyer 18 taun kau simpan lesen tu ek.....dah bleh jadi anak dara tunggu pinangan Dato'xYZ.....btw, aku pun kene sindrom tag lahhh...Yeeepee...:)

    ReplyDelete
  4. salam....hmm dah start memandu semula...
    so selamat memandu..
    kalo dah stuck kat jam jgn le serik...

    p/s: senyum ada makna tuuu

    ReplyDelete
  5. 18 tahun awak simpan lesen ? ish..lamanya.. kenapa ek ?

    Awak lupa..azam 2008
    'nak jadi blogger yang paling tegar'

    ReplyDelete
  6. mak su..
    nasib ko baik kira takyah "clamping" ek?

    butter...
    memang dah besau, dah boleh bermenantu kalu aku dapat lesen tu sekali ngan dapat anak dara, kan?

    muadz,
    mmg lebih seronok drive dari duduk sebelah je rupanya nih.. tapi saya belajar lebih banyak bersabar time trafik jam.. he heh!

    adiejin..
    tima kasih singgah sini..
    18 taun simpan lesen sebab urat berani tak kuar-kuar lagi disamping belum dapat green lite dari hubby..

    blogger tegar? he heh

    ReplyDelete
  7. Salam umi ameer...

    Dah dpt sesuatu kat blog umi ni...pasal anak sunat tu...at least akak dah tau ...prepare untuk sikecik akak tu...

    ReplyDelete